It is currently Tue Apr 21, 2026 5:12 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Pregatire intalnire anuala C7
PostPosted: Tue Jan 28, 2014 8:49 pm 
Salutare,

Dupa cum probabil stiti unii din voi, saptamana trecuta a avut loc un meeting intre reprezentantii squadurilor C7, scopul sau fiind pregatirea unei agende pentru intalnirea de inceput de an a C7. Din motive de eficienta, s-a cazut de acord (tot de catre reprezentantii squadurilor) acum ceva timp ca intalnirea anuala de acest an sa nu mai fie una cu participare generala, ci cu o participare restransa (din nou, aceiasi reprezentanti), pentru a putea discuta mai organizat unele lucruri (dupa cum bine stiti, intalnirile precedente, desi foarte faine ca si atmosfera, erau total nepractice din punct de vedere al unor discutii la obiect).

(Ca sa linistesc spiritele care deja simt ca incep sa se agite, bauta generala de inceput de an va avea in continuare loc, pur si simplu incercam sa o separam de discutiile mai “serioase”)

Ideea acestei intalniri a fost sa vedem ce lucruri vrem sa discutam, sa le luam si sa le prezentam squadurilor, urmand ca la intalnirea C7, reprezentantii sa aiba deja opiniile celorlalti membri asupra lucrurilor asupra carora trebuie sa cadem de acord.

Mai jos, prin amabilitatea lui Vente care a luat notite, aveti un sumar al lucrurilor discutate si a concluziilor la care s-a ajuns. Pentru orice intrebari aditionale, alesii vostri vor fi mai mult decat bucurosi sa va raspunda ;)

1. Avem nevoie de locatii de joc noi. Preferabil CQB, deoarece multi duc dorul, iar Letcani-ul e nesatisfacator. Am cazut de acord sa exploram in urmatoarele 3 luni un numar de variante, si sa vedem care din ele se preteaza. Variantele respective sunt:
- Dancu, fostele sere
- Zona Tesatura
- Zona Fortus
- Fabrica de cherestea Ciurea
- Drumul Hotilor
- Breazu
Oricine din voi are intrare in vreunul din aceste locuri (sau in altul), ajutorul sau este binevenit!

2. Sa crestem viteza cu care ne miscam la inceputul jocului (sa nu mai pierdem mai bine de o ora cu echiparea). O serie de sugestii au aparut:
- Jocul incepe la ora 10. Cei care nu sunt gata in acel moment (sau au venit cu intarziere), vor intra la respawn.
- sa incercam o organizare prealabila pe micro-squaduri (vedem daca putem face suport si pe organizator)
- periodic vom incerca sa avem un joc pe squaduri

3. Bauta generala C7 va fi organizata undeva in luna Februarie. Ramane sa vedem exact locatia si data

4. Ca sa avem o mai buna vizibilitate, s-a convenit ca situatia de pe organizator sa fie copiata vinerea, inainte de joc, si pe ASR

5. Incercam sa aducem jucatori noi, un pas ar fi sa incercam sa-i contactam pe cei care joaca acum la Ciorbesti (in masura in care sunt eligibili – au peste 18 ani, respecta regulile de siguranta etc)

6. Incercam sa facem un recensamant C7: O lista a tuturor membrilor activi (care au fost prezenti la joc in ultima jumatate de an. Ca baza a acestei liste, fiecare squad isi va actualiza si publica lista membrilor sai (activi si separat inactivi). Mai mult, fiecare squad este incurajat sa-si faca o mica prezentare (cam ce vor ei de la jocul asta, unde vor sa ajunga, si daca mama lor stie)

7. Vrem sa vedem care sunt urmatorii pasi in infiintarea unui club sportiv / asociatie / intreprindere industriala C7. Unul din motive ar fi ca ne-ar deschide noi oportunitati in obtinere de sponsorizari pentru eventuri, si chiar gasirea unei locatii proprii C7, de care sa ne ocupam noi.

8. Sa gasim noi mijloace de a motiva lumea sa iasa la joc (jucatorii vechi/inactivi mai ales). Suntem constienti ca unele motive sunt independente de vointa noastra, dar pe de alta parte, atunci cand s-a venit cu diverse noutati, prezenta a fost surprinzator de buna. Deci se poate :)

9. In principiu, vom incerca (,) ca o data pe luna sa facem un crono general (multa lume isi modifica replicile, si uneori in necunostinta de cauza nu se mai incadreaza in clasa in care credea. Daca exista suspiciuni pe teren, se poate face la cerere, ad-hoc, crono.

10. Incercam sa repetam figura frumoasa cu interjudeteanul undeva in luna Mai. Tura asta, vrem sa facem ceva un pic mai bine pus la punct si anuntat din timp, astfel incat sa contam si pe prezenta unor alti jucatori din Moldova, in plus fata de Bacau (Botosani, Focsani, Piatra, Suceava etc), si, de ce nu, din afara Moldovei.

11. Sa vedem ce putem face pentru a imbunatati recuzita la joc. E cam jenant ca o comunitate cum este a noastra sa joace cu pet-uri de plastic pe post de obiective, de exemplu. In acest scop, sa vedem ce este cu (ahem!) bomba lui Max (care in aceasta seara va fi vizitat de SRI dupa publicarea acestui post), si cum o putem utiliza. Daca e nevoie, nu ar fi un capat de tara sa strangem cativa lei de caciula si sa cumparam ceva functional (am senzatia ca SRI-ul va trece si pe la mine dupa ce termina cu Max)

12. Sa vedem cum putem promova airsoftul pe plan local. Am vazut niste chestii foarte frumoase facute de cei din Bucuresti, si vrem sa exploram posibilitatile de a face ceva similar si pe la noi, in colaborare cu diverse persoane din “domeniu”.

13. Incidente la joc / nemuritori / nimeritori. Vom incerca sa desemnam la fiecare joc un numar de marshalls/trustees (1-2 per echipa, in functie de numarul de oameni prezenti), care vor avea raspunderea sa medieze incidentele de pe teren. In general, incercam ca acestia sa fie oameni cu ceva experienta, si cu o reputatie de corectitudine si obiectivitate.

14. Noii membri C7 vor fi admisi in cadrul unui vot de catre reprezentantii squadurilor, doar in unanimitate. Eventualele obiectii vor fi discutate si lamurite inainte de a se trece la votul efectiv. Printre conditiile minime se numara minim un an vechime (cu participare rezonabila la joc, nu va fi luat in considerare un candidat care a aparut la 1-2 jocuri timp de un an) si cu un echipament minim necesar unui joc normal de-al nostru (midcaps, statie radio, bocanci, o tinuta de camuflaj etc)

15. Vom creea pe Airsoftpedia un sub-forum special in care vor avea acces doar membrii C7.

16. Jucatorii membri C7 dar care nu fac parte dintr-un squad (independenti C7) il vor avea ca reprezentant in Marea Adunare Nationala pe (grandpa) Res.
17. Vrem sa avem o discutie despre care sunt eventurile la care C7 ar trebui sa participe “masiv” (gen Codrii de Arama, La Revolucion etc). Asta nu inseamna ca participarea la alte eventuri va fi interzisa, ci dimpotriva; vrem doar sa fim pregatiti din timp atunci cand astfel de eventuri incep sa accepte inscrieri, pentru a nu ramane pe dinafara.

18. Prezentele concluzii vor fi facute publice membrilor C7 pe forumuri (si eventual Facebook)

19. Intalnirea C7 o vom face dupa ce vom apuca sa jucam 2 jocuri (atunci cand vremea o va permite).

Sper ca nu am uitat nimic, daca da, ii rog pe ceilalti participanti sa vina cu completarile necesare.

Howgh!

Post subject: Re: Pregatire intalnire anuala C7
PostPosted: Tue Jan 28, 2014 10:26 pm 
salut, ca tot veni vorba de locatii in ciurea, m am uitat acu pe goagal maps si am vazut o locatie https://plus.google.com/u/0/109869419868358077590/posts

acu nustiu daca este fabrica de cherestea,cand mai da soarele trag o fuga sa fac ceva poze

o seara faina!

PostPosted: Tue Jan 28, 2014 11:29 pm 
O singura obiecție am: jocul sa se înceapă înainte de 10. Hai 9.30 start joc , adunarea la pădure 9. E rezonabil zic eu.

PostPosted: Tue Jan 28, 2014 11:59 pm 
neata, bune topicurile, bune initiative.

cat despre punctul 5, si mai ales partea cu "sa incercam sa-i contactam pe cei care joaca acum la Ciorbesti", daca e cineva cu un grad de diplomatie mai ridicat, paote are sanse.

Cativa dintre cei ce joaca acolo mi-au fost colegi de serviciu si, eu unul, nu am reusit sa ii conving sa vina cu noi.

PostPosted: Wed Jan 29, 2014 12:59 am 
sorry to write this in english, and maybe this is a stupid idea(who knows) but the problem (for e.g. International students) is the fact that you need the equipment, or somebody very generous, to play.

maybe there is a possibility to get a stock of basic weapons, that can be lend to future players.
for example:

http://www.tocmai.ro/arme-replici-airsoft-14471276.html

(also applies to Romanians that show interest) :) (sorry if that wasn't clear)

or maybe have them rent the airsoftparc replicas for a small fee (maybe an agreement can be forged)

PostPosted: Wed Jan 29, 2014 8:47 am 
I know what you mean, however it's a considerable investment that it's not quite worth it for "regular" players. Alecu does it in Bucharest, but he has a shop, Cezar does it at Cabana Bucium - but only for people playing on his field etc.

That's why people are quite open to lending their own replica and minimal gear to some friend that wants to play until they get their own.

It's an interesting idea though, but it's mostly attractive to casual players (kind of the regular paintball audience), while we are trying to encourage frequent players (that will join the community and stay with us).

PostPosted: Wed Jan 29, 2014 3:28 pm 
Maybe Airsoft.ro shop could offer for a weekend game some replicas, it would be a very good opportunity for them to sell some equipment to new players (after they'll play with those replicas, I'm sure some of them will buy a new replica from the store).

Da, pt ora 9.30 optez si eu, daca stabilim 10 sigur incepem la 11.
Club sportiv - suna bine, se pot obtine sponsorizari pt eventuri. Eu inca ma mai gandesc la Codrii Pascaniului ca locatie de event national.

off-topic: sper sa se inventeze teleportarea pana in iunie, pt ca fix in ziua eventului de la Botosani am si banchetul de 10 ani de la terminarea facultatii.

PostPosted: Wed Jan 29, 2014 3:30 pm 
La breazu pot testa eu padurea ( de indata ce se mai topeste zapada ) ,coordonate 47.213214, 27.531520,

Referitor la punctul 7 , eu propun o mediatizare mai buna chiar si la tv, o intalnire a reprezentantilor squadurilor sau a jucatorilor vechi la o emisiune TV de exemplu :( emisiunea Deschis la Distractie) difuzata duminica pe antena 1.

Parerea mea ....

PostPosted: Wed Jan 29, 2014 4:04 pm 
nu asta aveam in gand, ci un eveniment "in carne si oase". Am mai avut in trecut astfel de incercari, cu ocazia unor actiuni de binefacere, si a fost chiar fun pentru participanti.

PostPosted: Thu Jan 30, 2014 2:11 pm 
Avand in vedere ca nu prea ma prezint la jocuri,cam rarut :oops: ,as vrea sa contribui si eu daca se strang bani pentru ceva :)

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]