It is currently Sun Feb 17, 2019 10:20 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Organizatorul de Jocuri
PostPosted: Sun Nov 18, 2012 4:10 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 30, 2012 11:43 pm
Posts: 33
Location: Iasi
Pentru a putea utiliza organizatorul de jocuri este necesar sa ai cont pe forumul AirsoftPedia si sa soliciti inscrierea in grupurile de forum cu acces la Organizatorul de jocuri (prin PM catre Otto, SANTA sau Muffy). Dupa ce ai primit prin PM confirmarea ca faci parte dintr-unul din aceste grupuri poti accesa platforma AirsoftPedia. In coloana dreapta vei regasi un banner cu link catre Organizator Jocuri.
Dupa ce ai intrat acolo alegi squadul din care faci parte (o singura data dupa care se va retine). Apoi bifezi ziua de joc la care vei fi prezent si poti selecta locatia si tipul de joc pe care il preferi dupa care apesi botonul "Trimite" pentru inregistrarea optiunii tale.
Avand in vedere ca in principiu locatia si tipul de joc depind de mai multe aspecte exista posibilitatea sa iti modifici optiunea ori de cate ori doresti pana la ora limita (ora 24.00 din pre-ziua jocului). Daca apare o problema si nu mai poti ajunge la ziua de joc la care te-ai inscris te poti retrage prin debifarea zilei respective urmata de actionarea butonului "Trimite" pana la aceeasi ora limita (ora 24.00 din pre-ziua jocului). Acest lucru iti permite sa te retragi de pe lista astfel incat decizia asupra termenilor de joc sa apartina exclusiv celor care vor fi realmente prezenti la joc.
La ora 24.00 in pre-ziua jocului (adica Vineri seara la ora 24.00 pentru ziua de joc de Sambata, si respectiv Sambata seara la ora 24.00 pentru ziua de joc de Duminica) sistemul va imparti toti jucatorii inscrisi, in mod aleator, in 2 echipe, va afisa rezultatul castigator in ceea ce priveste locatia si tipul de joc in functie de numarul de voturi si de asemnea va afisa optiunile alese de fiecare jucator.
Cu siguranta rezultatele generate de sistem vor putea fi adaptate la fata locului in ziua de joc pentru balansare si in functie de jucatorii care nu s-au inscris dar s-au prezentat la joc, si in functie de ce alte situatii particulare vor mai aparea, insa speram ca totusi sa avem un punct de plecare consistent pentru locatie, tip joc si structura principiala a echipelor astfel incat sa economisim timp pretios alocat pe teren organizarii pe care am putea sa-l directionam catre actiune si distractie.
Suntem deschisi la idei coerente si aplicabile de imbunatatire si trageti-ne de urechi pe unde mai constatati ca am gresit!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


cron