It is currently Thu Jun 04, 2026 8:42 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Echipament ieftin...de vanzare
PostPosted: Sun Aug 31, 2014 11:33 am 
Salutare. Din lipsa de timp si bani sunt nevoit sa renunt la Airsoft, asa ca am sa vand tot ce am, ieftin, si as prefera sa ramana in Iasi. Pentru a ne bucura cu totii...dau tot ce e in poza cu 850 lei. As prefera sa le dau la pachet pentru ca sunt lucruri pe acolo care nici nu le-am calculat la pret.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

PS Dragunovul are gumita de hop-up improvizata, Iar ochelarii nu sunt inclusi in pachet pentru ca i-am primit moca si asa ii voi da si eu mai departe. Cine vrea ochelarii sa zica. Berreta e varianta aia buna cu chestiuta albastra

Post subject: Re: Echipament ieftin...de vanzare
PostPosted: Sun Aug 31, 2014 1:34 pm 
vezi ca exista o arie speciala pentru anunturi.

Post subject: Re: Echipament ieftin...de vanzare
PostPosted: Sun Aug 31, 2014 10:50 pm 
recomandarea mea, din ce vad eu, este ca nu merita sa vinzi tot ce ai.(de la un jucator la altul difera locul unde e pusa statia, ca sa nu mai vb de camuflaj, de replica si de restul accesoriilor , mai mult succes o sa ai daca le vinzi separat) este foarte probabil sa ajungi la jumatate din banii pe care i-ai investit. daca e nevoie urgenta de cash, vinde doar pistolul, restul pastreaza-le, cine stie cand mai ai chef de niste bile. 4-5 ore o data la 2-3 saptamani gasesti sigur.

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]