It is currently Thu Jun 04, 2026 9:45 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: BIG SALE: Uniforme diverse camuflaje
PostPosted: Fri Jun 06, 2014 8:35 pm 
Deoarece efectiv am prea multe uniforme (si unele nu le-am purtat de mai bine de un an), si pentru ca m-am facut mai fluffy si nu prea imi mai vin, se scot la vanzare urmatoarele articole de imbracaminte.

ATENTIE: produsele sunt SH, sunt purtate de mine, iar daca au defecte (de care stiu) acestea sunt listate in descriere. Pozele sunt facute cu aifonu', asa ca sunt tot felul de umbre si culorile sunt un pic off, dar daca va intereseaza ceva, le puteti vedea live.

O sa le las la vanzare doar pe forumul din iasi timp de o saptamana, dupa care le scot pe ASR

Asadar, sa purcedem.

1. Uniforma Multicam (de fapt polish CamoGrom), croiala SFU (Special Forces Uniform), marca Helikon, marimea M
Defect: pe unul din buzunarele laterale la pantaloni exista o taietura de vreo 2cm, probabil i-am agatat in ceva. Nu e foarte vizibila, nu afecteaza cu nimic.
Pret: pantaloni + veston: 120 ron. (pret de nou la airsoft.ro 280 ron) - Vandut Adyz

2. Set Olive Drab compus din: pantaloni + veston croiala ACU (Army Combat Uniform) + combat shirt, marimea M, marca Teesar/Miltec
Image
Pret set (pantaloni + veston + combat shirt): 180 ron
Pret pantaloni + veston: 120 ron

3. Set UCP (Universal Combat Pattern - cunoscut si ca ACU Digital), croiala ACU, marimea M, marca Miltec

Defecte: pantalonii sunt un pic mai decolorati decat restul articolelor, si le lipseste un nasture (mna, lenea, daca n-am mai purtat-o, n-am avut de ce sa-i cos nasturele).

Pret:
- Tot setul: 180 ron (reducere 10%) - Vandut Zyrot

4. Pantaloni DPM, marca Miltec, marimea M
Image

Pret: 50 ron

Am si un veston din aceeasi serie (surplus armata olandeza), dar nu-l pot poza acum ca-i imprumutat de vreun an lui Pupi (aduna praf la el). Pretul vestonului este tot 50 ron, pretul setului complet: 100 ron.

5. Pantaloni Woodland, marca Miltec, marimea M. Sunt un pic mai larguti decat celelalte marimi M pe care le-am vazut, insa nu cu mult.

Image

Pret: 50 ron.

6. Pantaloni Olive Drab, luati din Decathlon, marimea M. Se pot transforma in pantaloni scurti (au niste fermoare deasupra genunchiului).

Image

Pret: 40 ron

La cumparaturi de peste 200 roni, 10% discount. La peste 300 roni, 15% discount.
Orice intrebari aveti, shoot. Daca imi ziceti din timp, pot aduce ce va intereseaza la padure, sa le vedeti live.

Post subject: Re: BIG SALE: Uniforme diverse camuflaje
PostPosted: Fri Jun 06, 2014 10:04 pm 
uniforma multicam rezervata momentan de Adyz

Post subject: Re: BIG SALE: Uniforme diverse camuflaje
PostPosted: Tue Jun 17, 2014 6:48 am 
Setul Multicam si cel UCP s-au dat. Up cu restul.

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]