CipV wrote:
Muffy wrote:
E cam clar ca ceva lipsește în momentul in care, din ce am inteles, sâmbătă au fost putin peste 10 jucători si duminică doar 3 jucători la Vile. Cred ca ar fi bine sa discutam un pic care ar fi aspectele care ne țin departe de teren si, in măsura in care sunt la indemana noastră, să le și rezolvam împreună.
Pai eu am un "aspect" de 4 luni si o saptamana, daca vrei sa vin mai des, ti-l aduc sambata dimineata si il recuperez dupa ora 3

Un al doilea "aspect" e dezmembrat la Otto si asteapta sa fie reasamblat si pus la treaba (scuipat bile) macar cu o saptamana inainte de Boston.
"Aspectul" e functional, partea cu R-hop e in teste
PS: saptamana asta mai incerc un patch, te sun cand apuc niste timp.
Legat de prezenta, sambata au fost cam 18-20.. duminica nush ce s a intimplat.. da ceva e clar, lumea nu mai da la joc asa des. Motive posibile? Bani, timp, copii? Mici, carnati? LENE? .. nush... da trebuie o adunare mare cu toata comunitatea din iasi unde sa socializam si sa vedem ce se intimpla.
In aceasta ordine de idei, propun sa stabilim o adunare mare cu toti jucatorii. Unde? .. unde gasim, eventual in aer liber, etc..
Dam o lista?
LE: Ovidiu, lumea vine la joc sambata mereu, tu esti missing in action, episodul "find the fish"

)