It is currently Tue Apr 21, 2026 7:05 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Sambata 18 mai si Duminica 19
PostPosted: Mon May 13, 2013 4:32 pm 
Salutare,

Cred ca ar trebui lumea sa se adune mai serios la joaca, mai ales pentru ca vine eventul de la Botosani si trebuie pregatita strategia, antrenamentul( oficial) si nu il ultimul rand "sudarea echipei".
Deci sa trecem la inscrieri ....

Ovi out!

Post subject: Re: Sambata 18 mai si Duminica 19
PostPosted: Tue May 14, 2013 12:04 am 
Site Admin

E cam clar ca ceva lipsește în momentul in care, din ce am inteles, sâmbătă au fost putin peste 10 jucători si duminică doar 3 jucători la Vile. Cred ca ar fi bine sa discutam un pic care ar fi aspectele care ne țin departe de teren si, in măsura in care sunt la indemana noastră, să le și rezolvam împreună.

Profile  

PostPosted: Tue May 14, 2013 10:05 am 
Sambata din cate am vazut , au fost aproximativ 20 jucatori

PostPosted: Tue May 14, 2013 2:32 pm 
Muffy n-are de unde sa stie, el a chiulit :P

PostPosted: Tue May 14, 2013 4:11 pm 
Eu zic ca trebuie o intilnire C7 in care sa se discute si depre subiectul Muffypedia :) ...sunt unele persoane care nu se inscriu din principiu . Trebuiesc avute in vedere si inscrierile de la jocurile de weck de pe ASR , desi am vazut ca acum se updateaza (ultima oara Cryo a reactualizat lista asr-ului cu cea a airsoftpediei),pt ca unii vad ca sunt inscrisi doar 7-8 pe ASR si presupun ca le scade pofta de a veni la joaca si nu se mai intereseaza si cati sunt pe Airsoftpedia.ro

...parerea mea ;)

PostPosted: Tue May 14, 2013 6:45 pm 
Muffy wrote:
E cam clar ca ceva lipsește în momentul in care, din ce am inteles, sâmbătă au fost putin peste 10 jucători si duminică doar 3 jucători la Vile. Cred ca ar fi bine sa discutam un pic care ar fi aspectele care ne țin departe de teren si, in măsura in care sunt la indemana noastră, să le și rezolvam împreună.

Pai eu am un "aspect" de 4 luni si o saptamana, daca vrei sa vin mai des, ti-l aduc sambata dimineata si il recuperez dupa ora 3 :P

Un al doilea "aspect" e dezmembrat la Otto si asteapta sa fie reasamblat si pus la treaba (scuipat bile) macar cu o saptamana inainte de Boston.

PostPosted: Wed May 15, 2013 9:42 am 
Site Admin

CipV wrote:
Muffy wrote:

Pai eu am un "aspect" de 4 luni si o saptamana, daca vrei sa vin mai des, ti-l aduc sambata dimineata si il recuperez dupa ora 3 :P

Un al doilea "aspect" e dezmembrat la Otto si asteapta sa fie reasamblat si pus la treaba (scuipat bile) macar cu o saptamana inainte de Boston.

"Aspectul" e functional, partea cu R-hop e in teste :P
PS: saptamana asta mai incerc un patch, te sun cand apuc niste timp.

Legat de prezenta, sambata au fost cam 18-20.. duminica nush ce s a intimplat.. da ceva e clar, lumea nu mai da la joc asa des. Motive posibile? Bani, timp, copii? Mici, carnati? LENE? .. nush... da trebuie o adunare mare cu toata comunitatea din iasi unde sa socializam si sa vedem ce se intimpla.
In aceasta ordine de idei, propun sa stabilim o adunare mare cu toti jucatorii. Unde? .. unde gasim, eventual in aer liber, etc..
Dam o lista?

LE: Ovidiu, lumea vine la joc sambata mereu, tu esti missing in action, episodul "find the fish" :))

Profile  

PostPosted: Wed May 15, 2013 2:10 pm 
Au fost altele. Intalniri de afaceri prin strainatate.
La peste am fost doar intr-un week-end in acest an.

PostPosted: Thu May 16, 2013 11:20 am 
Voi ajunge si eu sambata, un picut mai tarziu insa.

PostPosted: Thu May 16, 2013 3:10 pm 
sambata asta voi lipsi (olanda and stuff), dar duminica as vrea sa bag ceva. sper sa se stranga lume de niste vile...

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]